Antworten

Yksityisyysasetukset

forsgrenr
female
Beiträge: 1
Stammbaum: Grafische Ansicht
Den Stammbaum ansehen

Yksityisyysasetukset

Beitrag 27 Dezember 2013, 19:08

Hei,

rakensin sukupuuta ja saatuani sen valmiiksi, koitin mennä yksityisasetuksiin, koska puussa on henkilöitä, jotka siis elävät todennäköisesti tälläkin hetkellä - en löytänyt yksityisyysjuttua ollenkaan. Onko se poistettu vai ilmestyykö se jossain vaiheessa kun teillä on jokin päivitys?
Koska en haluaisi kenenkään pahoittavan mieltään sen takia, että heidän nimensä/sukulaisensa näkyvät heiltä kysymättä lupaa tähän.  :o

terveisin,
Riitta Forsgrén

krisser
krisser
Beiträge: 122
Stammbaum: Grafische Ansicht
Den Stammbaum ansehen
Hei,

yksityisyysasetukset löytyvät, kun menee Oma sukupuu ja vasemalla olevasta navigointipalkista valitsee Omat tietoni -otsikon alta Asetukset, jonka alta edelleen Yksityisyys. Avautuvalla sivulla on kolme välilehteä: Elossa olevat henkilöt, Piilotetut henkilöt ja Lisäasetukset.

Elossa olevat henkilöt -välilehdellä pystyt määrittämään X vuotta ja sitä nuorempien henkilöiden näkymisen sukupuussasi: puolijulkinen, yksityinen tai julkinen. 'X':n pystyt puolestaan määrittelemään Lisäasetukset-välilehdellä: "n vuotta sitten eläneiden henkilöiden päivämääriä ja paikkoja ei näytetä.", johon arvoksi valitaan 100 tai muu haluamasi luku.

terv. krisser

Antworten

Zurück zu „Sukuhistoriakirja“